Dit is WIN PMO!

PMO Consultant Fieldmanager

Bij WIN PMO

is iedereen betrokken

WIN PMO, zó zijn wij. We hebben twee belangrijke verantwoordelijkheden. We zijn dienstverlener. Waarbij we als PMO partner ernaar streven om succesfactor te zijn in de project organisatie van onze opdrachtgevers. Met de beste mensen, met de specialisatie in ons vak en met een toekomstbestendige blik en innovatieve inslag. We zijn ook werkgever. Waarbij we ernaar streven om succesfactor te zijn in de carrière van de beste PMO Professionals. Door een persoonlijke thuisbasis te zijn, gericht te zijn op groei en ontwikkeling en doordat iedereen dichtbij en betrokken is bij elkaar en bij de strategie en bedrijfsvoering van WIN PMO.

Hart voor de mensen

Alles draait om mensen

Samenwerken

PMO Partner

Grip op het vak

Future ready

Kennis PMO

Groei & Ontwikkeling

Hart voor de mensen

Iedereen betrokken

Samenwerken met WIN PMO


Tel: 030-7115566
Mail:
info@winpmo.nl
Maak een afspraak

 

PMO professional

Melvin ingezet bij de Nederlandse Spoorwegen

Lees meer
PMO professional

Richard ingezet bij WSHD

Lees meer
PMO professional

Tatiana ingezet bij Nuclear Research Group

Lees meer
remco

Remco ingezet bij WIN PMO

Lees meer

WIN PMO. Partner voor:

beeldengeluid

Een projectbureau opzetten en inrichten is één ding, maar zorgen dat het elke dag weer gesmeerd loopt is weer een hele ander verhaal….

wehkamp

WIN PMO biedt goede ondersteuning binnen wehkamp.nl. Wij worden goed ondersteund om het PMO binnen ICT op te zetten en uit te bouwen….

ns

WIN PMO heeft met de workshop ‘Proactief PMO’ invulling gegeven aan de behoefte van het PMO en de project support medewerkers…

deloitte

WIN PMO heeft op adequate wijze invulling gegeven aan de vraag om meer inzicht te verkrijgen in het Projecten Portfolio….