Agenda

PMO Consultant

Kennissessies

bij WIN PMO

310 310 studio
WINPMO28052015Jenny00013LR
PMO Canvas

in co-creatie met jou

resizedimage

PMO Congres

22 maart 2018

PMO Events. Bekijk hier de PMO events die op dit moment actueel zijn.

PMO Congres

29 maart 2018

Graag nodigen wij u uit voor de 6e editie van het jaarlijkse PMO Congres.

PMO Canvas

Na het succesvolle Program Canvas, dat in co-creatie met 150 professionals is ontwikkeld, zal nu ook het PMO Canvas worden ontwikkeld.  Dit  PMO canvas zal ontwikkeld worden op basis van co-creatie met vakgenoten en in samenwerking met WIN PMO.

Wil je ook meedoen,  geef je dan op via info@winpmo.nl

Bekijk hier de flyer: Flyer_PMO-Canvas

WIN PMO Studio Sessie 2 november 2016

Eind vorig jaar vond de Kick Off Centraal PMO (Center of Excellence) plaats, de start van wat met de inbreng van alle deelnemers hopelijk uitgroeit tot een reeks interactieve bijeenkomsten rond het Center of Excellence. Dit met het doel om kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Na de Kick Off en een succesvolle bijeenkomst rond het thema ‘Hoe ga je om met weerstand? Hoe krijg je commitment?’ kondigen wij graag de volgende bijeenkomst aan

 

Centraal PMO: van Nul tot Nu. Big Bang, Organische Groei of Combi?

 

over de ontstaanswijze, inrichting en ontwikkeling van een Centraal PMO.

Ben je erbij?

Datum: woensdag 2 november 2016 Tijd: van 18.00 uur tot 21.00 uur Plaats: WIN PMO, Oude Molenweg 3b, 3941 ZL Doorn

Aanmelden? Klik dan hier. Er wordt voor broodjes gezorgd.

Ontbijtsessie opleidingen 11 oktober 2016

Op 11 oktober 2016 organiseert WIN een ontbijtsessie over onze opleidingen.

Wanneer heb jij voor het laatst in jezelf geïnvesteerd?

Wake up call!

Sta op 11 oktober vroeg op

en kom naar onze Ontbijtsessie Opleidingen.

Ontmoet onze trainers en doe kennis op over de verschillende PMO opleiden. Een goede manier om je te oriënteren en om een passend één op één advies te krijgen.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Sturen met losse handen

4 oktober 2017

Leiders geven richting en vertellen WAT er moet gebeuren; managers beheren processen en bepalen HOE dat het beste gedaan kan worden. Het OOGMERK van de baas zorgt dat iedereen op koers blijft.
Geen plan overleeft het eerste vijandcontact. The ‘fog of war’ zorgt voor een dynamische omgeving die constant om bijsturing vraagt. Waar is op dat moment de baas? Die moet dan tussen de oren zitten van iedere deelnemer, zodat men kan bijsturen en handelen in zijn geest. Dat principe geldt onverkort voor het zakelijke leven.
– Wat is het verschil tussen een leider en een manager?
– Wat mag je verwachten van een leider/commandant?
– Hoe garandeer je dat men de juiste dingen doet, ook onder wijzigende omstandigheden?

Spreker:
Luitenant-Generaal J.F.A.M. (Hans) van Griensven zit sinds 1979 bij Defensie en is momenteel de Inspecteur Generaal der Krijgsmacht en daarmee de onafhankelijke adviseur van de Minister van Defensie. Gedurende zijn carrière heeft hij vele leidinggevende en commandofuncties bekleed, waaronder commandant van de 1 (NLD/AUS) Task Force Uruzgan in 2007 in Afghanistan.

Bijeenkomst kennisgroepen Projectplanning & Control en Risicomanagement

19 september 2017
Op dinsdag 19 september 2017 organiserende IPMA-NL kennisgroepen Project Planning & Control en Risicomanagement onderstaand event:

De “nieuwe” manier van risicomanagement

Risico’s beheersen wordt steeds crucialer binnen organisaties en projecten. Goed grip krijgen op risico’s dus ook. Toch inventariseren veel organisaties risico’s nog als in de vorige eeuw. In saaie sessies, lang en droog en met behulp vaneen Excel-sheet of database-tool. Een context waarin de geest niet geprikkeld wordt en echte risico’s makkelijk blijven liggen of onvoldoende worden doorleefd. In onze visie gaat risicomanagement juist over het voeren van de juiste discussies, over risico’s en beheersmaatregelen, niet over het realiseren van een lijstje met risico’s.

IPMA jaarcongres

2 november 2017

Dit jaarcongres is het langstlopende congres voor de Project management community in Nederland. Gedurende de dag staan de laatste inzichten op het gebied van projectmanagement centraal, gebracht door dé professionals in het vakgebied. Visionairs van buiten het vakgebied brachten de deelnemers inspiratie. Kortom: als project professional mag u het IPMA Jaarcongres niet missen! Met 200 bezoekers en een goede waardering was de 31e editie in 2016 weer een groot succes!
Het Jaarcongres wordt georganiseerd voor alle project professionals in Nederland. Project- programma- en portfoliomanagers, opdrachtgevers, adviseurs, onderzoekers, opleiders en trainers.

Samenwerken met WIN PMO


Tel: 030-7115566
Mail: info@winpmo.nl
Maak een afspraak